Sportresor

Leksands IF eller andra sportevenemang, vi kör bussar till Leksands hemmamatcher men också till andra sportevent. Där upplever vi sport när det är som bäst. Vi kör även andra resor så som exempelvis specifika lag inom olika sporter som ska på andra former av sportresor, träningsläger och egna matcher.

nhl

Colorado Avalanche och Ottawa Senators, med svenska superstjärnorna och lagkaptenerna Gabriel Landeskog (Colorado) och Erik Karlsson (Ottawa) i spetsen, ställs mot varandra i två heta matcher, mitt i brinnande säsong,
i Ericsson Globe den 10 och 11 november.

Du kan även boka endast bussresa om du har egen biljett! Välkommen med din bokning!

Jag vill följa med

Fest med häst

GP
GP

3 november Rommetravet
Vill du och ditt sällskap ta chansen att titta in bakom kulisserna på travet? Vårt Fest med häst paket tar dig med till händelsernas centrum, stallbacken, där kuskar och tränare förbereder sig inför kvällens drabbning. Kanske får ni de hetaste stalltipsen.
Efter besöket väntar vår läckra kvällsbuffé i travrestaurangen på publikplats. Där får var och en i sällskapet en spelandel för 50 kr på kvällens huvudspelform, V5 eller V64.

Jag vill följa med

Leksands Hemmamatcher 17/18

Leksands hemmamatcher
Leksands hemmamatcher

Följ med oss och heja fram Leksand i Hockeyallsvenskan, säsongen 2017/2018. Vi kör Leksandsbussen till alla Leksands hemmamatcher i Tegera Arena. OBS! Du väljer på bokningssidan om du endast bokar bussplats  eller ett paket med buss och biljett. 
Linje 1: Avesta-Hedemora-Säter- Borlänge- Djurås- Insjön
Linje 2: (fredags lördags och söndagsmatcher): Norberg- Fagersta- Söderbärke- Smedjebacken- Ludvika- Landforsen- Borlänge- Djurås- Insjön
 

jag vill följa med

logen i Leksand vid hemmamatch

Här har Ni som företag möjlighet att boka vår loge där Ni före matchen kan hålla ett möte, äta en bit god mat och sedan avnjuta Leksands IF:s hemmaseger!
Vår loge tar 12 personer viket innehåller ett litet konferensrum samt platser på egen del utanför logen.
Logen kan bokas online eller på telefon: 0292-30168, 010-4952923
Bussplatser bokas separat på linje 1 eller 2 och då är man på plats till matchstart.
Önskas egen buss: kontakta Västanhede Trafik 0226-58070

Vi har en ny och mycket fin logé, här kan Ni sitta och ha möte, äta en god bit mat för att sedan sätta Er i vår lilla lounge i väntan på att matchen startar. Logén innhar nr 2 vilket gör att Ni har full utsikt över planen snett från Bortalagets vänstra kant. 
På så vis får Ni en mycket bra vy över hur Leksands spel.
 

Matplats finns för 10 personer runt bordet samt att det också på ett mycket bra sätt går att nyttja soffan. Ni som är intresserade av ishockey gällande lite taktik och strategi avnjuter sedan matchen från en perfekt vinkel. Ni ser uppspel, ni ser hemmbåset, ni ser klacken, allt detta från just den vyn den hockeyinbitne vill ha. 

 

Här i Teplicé, Tjeckien, blir Ni väl omhändertagna och vi ser till att ordna allt som har med träningslägret att göra.
Ta en kontakt med oss så lovar vi att Ni får ett minnes- och prisvärt läger.