VT logo nya

Musik & Teater

Att åka för att se,  lyssna eller dansa är alltid lika roligt. Västanhede Trafik tar er med på kulturupplevelser runt om i landet på ett bekämt sätt.

så som i himmelen

Höstens stora musikalupplevelse – succéfilmen blir påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Den hyllade och prisbelönta succéfilmen Så som i Himmelen blir efterlängtad musikal på Oscarsteatern med urpremiär 13 september!

Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. Fredrik Kempe komponerar nyskriven musik som ihop med Gabriellas sång från filmen, ska ge liv åt historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning. Han lär känna byns färgstarka karaktärer och i dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta

I priset 1570 kronor ingår: Buss, Teaterbiljett kategori A, matiné kl.15.00 Tvårätters teatersupé, kaffe/chokladbit på Lillstugan efter föreställningen. Vi gör ett stopp vid Dinners i Enköping för fika/luncha för den som önskar innan ankomsten till Oscarsteatern, ingår ej i priset.

JAG VILL FÖLJA MED

bussanslutning från

Hedemora
Avesta
Sala
Heby
Uppsala