VT logo nya

Musik & Teater

Att åka för att se,  lyssna eller dansa är alltid lika roligt. Västanhede Trafik tar er med på kulturupplevelser runt om i landet på ett bekämt sätt.

EN VÄRSTING TILL SYSTER

Älskad för Vår tid är nu, Lorry och Fröken Frimans krig och mycket annat. Lite otippat ska nu Suzanne   Reuter bli musikalartist, intill bl.a Gladys del Pilar, Charlott Strandberg och Birgitta Rydberg. 
Philadelphia 1977. Dåtidens funk och disco fängslar klubbsångerskan Deloris (Gladys), som drömmer om att bli en ny Donna Summer, men hon blir istället vittne till ett mord. Polisen övertalar Deloris att vittna i utbyte mot skyddad identitet, som nunna i ett kloster, där en syrlig abbedissa (Suzanne) blir hennes chef. 

Livet som nunna driver Deloris till vansinne. Dessutom har intresset för kören rasat senaste tiden och   under ledning av Syster Maria Lazarus (Charlott) sjunger kören så falskt att bänkarna gapar tomma. Utan  kollekt och besökare hotas verksamheten. Tillsammans med sina klostersystrar byter Deloris ut körens repertoar. Nunnornas andliga sånger övergår till både disco och funk, vilket inte abbedissan tänkt sig. Men då är det försent. Gudstjänsterna är fullsatta, när nunnekören tar ut svängarna.                                                                                                                                                                
SUZANNE REUTER I BROADWAYMUSIKAL - HUMORMUSIKAL DÄR KVINNOR SÄTTER TONEN. 
Det har gått åtta år sedan nunnorna rockade loss på Broadway. Svängig musik, en rafflande flykt där Whoopi Goldeberg går i kloster - allt samverkande till en internationell musicalsúccé.  

Pris: 1725:-
I priset ingår: 
Buss,  musikalbiljett på främre balkong, matiné 
2 rätters teatermeny på Lillstugan efter föreställningen 
Toast Skagen / Fläskfilé, skogssvampsås & rostad  potatis 
Kaffe/chokladbit 

JAG VILL FÖLJA MED

jesus christ superstar

Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen och vita duken och setts av miljontals människor världen över. 
 
Missa inte sommarens stora musikalupplevelse i Dalhalla! 


Pris 3300 kr  
Ingår i pris: Buss, del i rum på First Hotel Gyllenehornet i Tällberg. 
Middagsbuffé, vickning som står framdukad på hotellet efter konserten på Dalhalla samt frukost.  Enkelrumstillägg 340 kr 
Jesus 

JAG VILL FÖLJA MED