Flerdagsresor

Unna Er lite ledighet från stress och vardag, här njuter Ni från den stund Ni kliver på vår buss, bort från stressen till några dagars avkoppling.

Julton i sundsvall

Bussresa till julton i Sundsvall
Bussresa till julton i Sundsvall

16-17 december 2017
Varje år sjungs julen in i sveriges alla kyrkor. I Sundsvall är det
Kjell Lönnå med körer som ger oss en försmak av julen. Här får du
höra och sjunga med i en rad av helgens sånger och psalmer.
Gustav Adolfskyrkan är fullsatt och en varm stämning sprider sig i
bänkraderna. En härlig musikstund!!
 

jag vill följa med

Vilnius, 5 dagar

Bland Baltländernas huvudstäder är Vilnius den med mest charm. Allt sevärt ligger i gamla stan som inbjuder till intressanta promenader

Datum: 21 - 25 maj
Reslängd: 5 dagar
Pris:  4995:-
Ingår:  Bussresa, båtresa, del i dubbelhytt/dubbelrum, lunch dag 2- 4, middag dag 1-4, frukost dag 2-5. Inträde till KGB-museum och Slottet Trakai, heldagsguide dag 3, reseledares tjänster.
 
Vid bokning senast 1 februari 200 kr i rabatt
Avbeställningsskydd: 200:- 

jag vill följa med

lofoten & Hurtigrutten, 8 dagar

Att beskriva denna resa med några få ord är inte lätt. Vi kommer att bege oss längre norrut i vårt vackra land och granland än vad de flesta i Sverige gjort.

Utanför Norges västkust ligger Lofoten, ett dramatiskt och fantastiskt havs- och fjordlandskap med otroliga naturkontraster. Överallt reser sig höga och branta fjäll med snötäckta toppar längs de många gröna fjordarna. Detta är en resa genom ett drömlandskap fyllt med överväldigande naturupplevelser. 
 
Datum: 26 juni - 3 juli
Reslängd: 8 dagar
Pris: 11.895:-       Enkelrum +2.720:-
Ingår: Resa i helturistbuss Del i dubbelrum m. frukost Hurtigruten Sortland-Svolvaer Lunch dag 1,2,3,7,8 Middag dag 1-7 Entréer besök och guidade turer enl. program Reseledares tjänster Busskaffe serveras vid några tillfällen till en mindre kostnad.
Avbeställningsskydd: 200 kr
Vid bokning före 1 februari 200 kr i rabatt.
 
Välkommen med på en härlig resa med många upplevelser!

jag vill följa med

Normandie, 6 dagar

Följ med på en resa till det frodiga, historiska och kulinariska Normandie där vi upplever dramatisk historia och ser spår av både Wilhelm Erövraren och andra världskriget. 
 
 Vi får också en försmak av Normandiska specialiteter i form av ost, Calvados, choklad och Cider och fascineras av storslagna byggnadsverk och vackra naturscenerier.
 
Datum: 28 maj - 3 juni
Reslängd: 6 dag
Pris: 11900:-   Tillägg för enkelrum/hytt 1940:-
Ingår:  Resa i helturistbuss, flygresa, del i dubbelrum, dubbelhytt, frukost, lunch och middag från middag dag 1 till lunch dag 7. Inträden och guider enligt program. Reseledares tjänster. Busskaffe serveras vid några tillfällen till en mindre kostnad.
 
Vid bokning senast 1 februari 200 kr i rabatt
Avbeställningsskydd: 200:- 

jag vill följa med

Norska favoriter, 6 dagar

På denna resa får du uppleva ett flertal av Norges mest populära turistmål. Tåg med Flåmsbanan, ”trollbil” till Briksdalsbreen, båt med Hurtigrutten på Geirangerfjorden och buss på Trollstigen
 
Datum: 30 juni - 5 juli
Reslängd: 6 dagar 
Pris: 8895:-         Enkelrumstillägg: + 1735 :-          
Ingår:  Resa, boende i dubbelrum, frukost och middag från middag dag 1 till frukost dag 6. Lunch dag 1, 5 och 6 Entréer och färjor enligt program. Reseledares tjänster.
 
Vid bokning senast 1 februari 200 kr i rabatt
Avbeställningsskydd: 200:- 

jag vill följa med

Gotland, 4 dagar

Gotland - det attraktiva semestermålet. Naturen är variationsrik och annorlunda, lummiga lövängar med en otrolig blomsterprakt ....

Intressanta gamla gårdar och fornminnen, fiskelägen och härliga bad. Visby - "rosornas stad" är en härlig upplevelse med en tjusande medeltida atmosfär och massor av sevärdheter. Under resans första dag får vi uppleva Lummelundagrottan följt av två heldagar på Gotland med lokalguide. Hemresedagen har vi egen tid i Visby. 
 
Daum: 30 juli  - 2 augusti 
Reslängd: 4 dagars
Pris: 5985:- del i dubbelrum  Enkelrum  +660:- 
Ingår: Resa, boende i dubbelrum, frukost dag 2-4, middag dag 1-3, entréer och guider enligt program. 
 
Vid bokning före 1 februari 200 kr i rabatt. Avbeställningsskydd: 200:- 

jag vill följa med