VT logo nya

Flerdagsresor

Unna Er lite ledighet från stress och vardag, här njuter Ni från den stund Ni kliver på vår buss, bort från stressen till några dagars avkoppling.

malena ernman

8-9 juli 2018

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag – nu är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren under två kvällar i juli och får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren. 

jag vill följa med

Vilnius, 5 dagar                                             fullbokat

21 - 25 maj 2018

Bland Baltländernas huvudstäder är Vilnius den med mest charm. Allt sevärt ligger i gamla stan som inbjuder till intressanta promenader

jag vill följa med

lofoten & Hurtigrutten, 8 dagar

26 juni - 3 juli 2018

Att beskriva denna resa med några få ord är inte lätt. Vi kommer att bege oss längre norrut i vårt vackra land och granland än vad de flesta i Sverige gjort.

Utanför Norges västkust ligger Lofoten, ett dramatiskt och fantastiskt havs- och fjordlandskap med otroliga naturkontraster. Överallt reser sig höga och branta fjäll med snötäckta toppar längs de många gröna fjordarna. Detta är en resa genom ett drömlandskap fyllt med överväldigande naturupplevelser. 

jag vill följa med

Normandie, 6 dagar

28 maj - 3 juni 2018

Följ med på en resa till det frodiga, historiska och kulinariska Normandie där vi upplever dramatisk historia och ser spår av både Wilhelm Erövraren och andra världskriget. 
 
 Vi får också en försmak av Normandiska specialiteter i form av ost, Calvados, choklad och Cider och fascineras av storslagna byggnadsverk och vackra naturscenerier.
 

jag vill följa med

Norska favoriter, 6 dagar

 30 juni - 5 juli 2018

På denna resa får du uppleva ett flertal av Norges mest populära turistmål. Tåg med Flåmsbanan, ”trollbil” till Briksdalsbreen, båt med Hurtigrutten på Geirangerfjorden och buss på Trollstigen
 

jag vill följa med

Gotland, 4 dagar

30 juli  - 2 augusti 2018

Gotland - det attraktiva semestermålet. Naturen är variationsrik och annorlunda, lummiga lövängar med en otrolig blomsterprakt ....

Intressanta gamla gårdar och fornminnen, fiskelägen och härliga bad. Visby - "rosornas stad" är en härlig upplevelse med en tjusande medeltida atmosfär och massor av sevärdheter. Under resans första dag får vi uppleva Lummelundagrottan följt av två heldagar på Gotland med lokalguide. Hemresedagen har vi egen tid i Visby. 
 

jag vill följa med

Bornholm, 5 DAGAR

6-10 augusti 2018

-Solskensön med vinprovning
Bornholm med sin klippiga kust, fiskelägen och byar, sina vackra skogar och härliga stränder, sina rundkyrkor och minnesmärken, det danska gemytet
– Bornholm måste upplevas!

jag vill följa med

POLEN, 8 DAGAR

10-17 SEPTEMBER-2018

För 29 år sedan började Polen att bryta sig loss från det dåvarande östblocket och den positiva förändringen märktes överallt. Satsningen på turism har placerat landet på tio i topplistan över resmål i Europa.

JAG VILL FÖLJA MED

Nya hyss med hjalmar & gänget,

17-18 november

Efter nästan 100 föreställningar på Bruksteatern i Brevens Bruk dras snart ridån.
Men redan till hösten 2018 är dags att slå på strålkastarna igen! Hjalmar är en, minst sagt, seg gubbe, och om hängslena håller och sandalerna inte klämmer så står han på scenen igen med välkammad tofs när nästa spektakel har premiär september 2018. ”NYA HYSS - med Hjalmar och gänget”, heter en helt nyskriven revy, och om det ligger ett uns sanning i talesättet att ”att ett gott skratt förlänger livet” är vi övertygade om att publiken lämnar föreställningen som ystra tonåringar. Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Step-han Bergs revyorkester och en eller annan överrask-ning gör Hjalmar och Peter Flack sällskap på revytiljorna.

jag vill följa med